Besparen op energie

Overstappen van energieleverancier is makkelijker dan je denkt, bovendien levert het vele voordelen op. Je kunt namelijk niet alleen profiteren van lagere energietarieven, maar vaak ook van een leuk welkomstgeschenk. Sommige energieleveranciers geven je extra korting en anderen willen je bedanken met bijvoorbeeld een cadeau. Dus waarom zou je daar niet van profiteren?

Voordeel voor iedereen

WestBespaarCoach helpt je met het vinden van de hoogste kortingen en de beste aanbiedingen. Om dit te kunnen doen, hebben wij een uitgebreid netwerk van leveranciers en aanbieders opgebouwd. Met hen maken we afspraken over kortingen en andere interessante acties. Zo snijdt het mes aan twee kanten: jij kunt profiteren van de laagste prijzen en onze partners breiden hun klantenkring uit.
Een win-winsituatie dus. En daar zijn we bij WestBespaarCoach dol op.

Wanneer kun je overstappen van energieleverancier?

Je kunt het best overstappen wanneer je huidige energiecontract bijna afloopt. Ieder energiecontract heeft een einddatum en de wettelijke opzegtermijn begint 30 dagen voor deze einddatum. In deze periode kun je dus kosteloos overstappen van energieleverancier.
Het is ook mogelijk om buiten de opzegtermijn je energiecontract op te zeggen, zodat je kunt overstappen naar een andere leverancier. Houd er dan wel rekening mee, dat je een opzegvergoeding moet betalen. Hoe hoog deze is, vind je in het contract met de energieleverancier.

Besparen met WestBespaarCoach

WestBespaarCoach helpt je met het vinden van een nieuw energiecontract. Wij verzamelen voor jou de beste aanbiedingen en laten je zien hoe je kunt besparen door van energieleverancier te wisselen. Heb je een mooi aanbod gevonden en wil je overstappen van energieleverancier? Dan regel je dit makkelijk en snel via WestBespaarCoach!